piatok 30. decembra 2011

Glittery Jonquil

Náramok je vyrobený techniku herringbone,
použitý materiál : 4mm sklenené korálky Jablonex, 11/0 korálky delica zn. TOHO, kovové medzikusy a zapínanie v medenej úprave




design : Erika

Little Hanni

myška Little Hanni skrášľuje mobil mojej nádejnej svokričke :)


Chessboard 2

vo farbe Light Rose (veľkosť 8mm), použila som 925 puncované strieborné komponenty.



Chessboard 1

Náušnice Chessboard 1 tvoria 8mm kabošony vo farbe Crystal AB, ktoré sú nalepené na 925 puncovaných strieborných puzetách s motýlikmi (zarážkami). Boli opäť venované do tomboly.


farba Crystal AB je veľmi zaujímavá, mení sa pri rôznych uhloch pohľadu a preto sa aj ťažko fotí

Psík

...pôvodne som ho vyrobila len tak zo zvedavosti, aby som mala vo svojej zbierke aj nejakého psíka. Nakoniec som ho však venovala do tomboly na Majálese a vyhrala ho dievčina, ktorá bola veľmi spokojná!





Delfín Flipper




Handbag

...a ide sa na nákupy :)


Nadia

Prívesok Nadia bol darovaný mojej sestre, jeho najväčšou dominantou je 18mm Swarovski kabošon Rivoli vo farbe Crystal Moonlight. Prívesok dopĺňa 925 strieborná šlupňa a kožená šnúrka fialovej farby.



              fialovo zlatá kombinácia je čoraz viac IN a tomuto prívesku dodala výrazný luxus čo poviete?
Ale nemôžem sa pýšiť cudzím perím! Musím sa poďakovať dievčatám z Korálkového Sveta a to konkrétne Zuzke, ktorá ma ho naučila robiť a pomohla mi vybrať fantastické farby a v neposlednom rade aj Saške, ktorá nás inšpirovala.


Kočík z plienok 2

Prvý kočiarik mal úspech a tak hneď vznikol druhý. Tešil sa z neho malý Jakubko aj s rodinou. Do výbavičky som pridala aj olejček a štipec na cumlík. Je to už vecou zákazníka čo si zaželá :)


design : p. Helena A.

Kočík z plienok 1

tento kočiarik bol vyrobený pre Matejka ku krštinám, ale myslím si, že ako darček to ocenia najmä mamičky. Tvorí ho 75 plienok pampers (veľkosť 3), bavlnená plienka z potlačou, malý uteráčik, podbradník, fľaška, plyšová hračka, cumlík, ponožky a hrkálka.


design : p. Helena A.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...