utorok 20. marca 2012

Corona Set

Milý čitatelia, musím sa Vám pochváliť, že SW kabošony Rivoli vo farbe Sapphire F, ktoré sú hlavnou dominantou celého Corona setu, som vyhrala vo Vianočnej súťaži 2011 , ktorú organizoval team Korálkového Sveta. Patrí im moje veľké ĎAKUJEM!
Rozhodla som sa, že z kamienkov opäť niečo pekné vyrobím a zaradím to ako cenu do Giveaway. Pôvodne som chcela túto krásnu modrú farbu kombinovať so striebornými korálkami, ale príde mi to už také "otrepané" . Tak som nakoniec zvolila zlato - hnedé odtiene a výsledok na mňa pôsobil tak kráľovsky :)
Všetky použité komponenty sú z obyčajného kovu bez obsahu niklu v zlatej farbe, s tým že prstienok si môžete nastaviť na ľubovolnú veľkosť.

inšpirácia : passu

Leila earring

Tento typ náušníc ma asi nikdy neomrzí! :) Kedže z vlastnej skúsenosti viem, že sa skvelo nosia a hodia sa priam k všetkému, dúfam že výherkyňu potešia.
Na výrobu jednej náušnice som použila 24 kusov korálok Swarovski bicone vo farbe Light Amethyst (4mm). Sú zavesené na ozdobných zatváracích háčikoch z puncovaného 925 striebra.
Priemer guličky je približne 1,5cm


Crystal Wing alias VILKO

Ahojte všetci!
Kedže vonku  je už jar a čoraz viac sa otepluje, myslela som, že ako cena v mojej jarnej Giveaway by Vás mohol potešiť VILKO :) Ide o taký "špeciálny" prívesok na mobil, kde som skombinovala kvalitné japónske korálky TOHO veľkosti 11/0 so Swarovski slzičkami (- konkrétne Polygon Drop v odtieni Crystal AB), čo sú vlastne Vilkove krídla.
Veľkosť prívesku je cca 3cm.
...dúfam, že sa Vám bude páčiť.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...