sobota 1. júna 2013

Lubbi Medaillon

   
    ...vyrábam, fotím, vyrábam, fotím ale akosi mám stále menej a menej času publikovať svoje výtvorčeky. Napríklad tento náhrdelník som vyrobila už viac ako pred rokom. Vtedy sa mi veľmi zapáčila technika, že si môžem sama vyrobiť akýkoľvek kabošon len chcem. Stačí mať len sklenený kabošon s plochou zadnou stranou, ľubovolný motív ( ja používam rôzne obrázky nájdené na internete, vytlačené na fotopapieri alebo kancelárskom papieri ) a perfektné lepidlo Diamond Glaze, ktoré po zaschnutí zanecháva povrch v podobe skla.
    Tento prívesok je ešte naviac skombinovaný s technikou Bead Embroidery. Po zaschnutí glazúry som kabošon nalepila na špeciálnu, kvalitnú látku ultrasuede a obšila korálkami...proste rada experimentujem :-)                  
    Takto som vyrobila už hodne príveskov ale aj prsteňov, no o tom až potom :-)


     ...v tej dobe som ešte nemala fotostan, tak snáď mi odpustíte mierne odlesky, sklo sa veľmi ťažko vonku fotilo :-)


    ...a ešte detail viac-radového náhrdelníku, ktorý tvoria 3 spletené šnúrky v hnedej farbe a retiazka. A aby lepšie držali pohromade, zvolila som takéto ozdobné krúžky ladiace k zlatej farbe retiazky. Pri nosení pekne držia na svojom mieste a pritom si ich môžete premiestniť kde sa vám najviac páčia...


    Spomínaná živica Diamond Glaze, neviem či je dostupná aj na Slovensku ale ja som ju kupovala cez ebay.com



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...