nedeľa 8. apríla 2012

VYHODNOTENIE Jarnej Giveaway súťaže


A je to tu!!!! :) Nastáva dlho očakávané vyhodnotenie...
Ešte skôr ako prezradím výhercov, by som sa Vám chcela všetkým veľmi veľmi pekne poďakovať za účasť!
Potešil ma každý jeden komentár a verte mi, že by som cenu poslala najradšej každému z Vás...avšak tí čo nevyhrali nemusia byť smutní, pretože čoskoro bude nová Giveaway. A týmto by som sa Vás chcela opýtať, o čo by ste radi súťažili, prípadne či by ste uvítali aj nejakú kreatívnu súťaž (ak áno, tak na akú tému...) ??

A ďalej by som chcela ešte zdôrazniť, že neustále sledujem vaše komentáre, postrehy, názory a pri najbližšej giveaway odmením podla vlastného uváženia najviac aktívneho a komentujúceho čitateľa :-)


No, ale teraz už k výhercom...
cena č. 1 :
Cez random.org som vyžrebovala výherný komentár číslo 15.


A výherkyňou sa stala súťažiaca s prezývkou Mery13.



cena č. 2 :
Cez random.org som vyžrebovala výherný komentár číslo 28.


A výherkyňou sa stala súťažiaca Kateřina Pavlišová.


Dievčatá srdečne Gratulujem!!! Ešte dnes Vás budem kontaktovať mailom a akonáhle budem mať vaše adresy k dispozícii, vyrážam na poštu :)

Majte sa krásne

Zdenka

6 komentárov:

  1. CONGRATULATIONS TO THE WINNERS!
    Next time it will be surely ME:-)))
    Greets-Halinka-

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A usmálo ^_^

    Já moc děkuji za výhru, jsem neskutečně nadšená a natěšená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Drahá Zdenka,s veľkým potešením oznamujem že som si dnes prevzala výhru. Aj keď som tomu nemohla uveriť že práve ja. Dnes sa to potvrdilo, držím ho v ruke a poviem Ti som z toho šperku milo rozčarovaná. Na živo vyzerá úplne inak, je nááádherný. Vôbec som si ten šperk nevedela predstaviť, nevidela som ešte nič take na živo. Je hotový skvost, máš veľmi šikovné ručičky, tak jemne a krásne naukladať malinke koráločky okolo kamienka nedokáže hocikto, skláňam sa pred Tvojou precíznosťou :-) Veľmi krásne "ĎAKUJEM "a pozdravujem Ťa.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Majka, ani si nevieš predstaviť ako veľmi si ma potešila, ďakujem ti krásne za pochvalu a milé slová...vieš niektorí ľudia organizujú giveaway viac menej kôli tomu aby mali čo najviac následníkov a návštevnosť ale ja som to robila práve kôli takémuto pocitu,že niekoho poteším svojou ručnou prácou a bola som nedočkavá či sa vám výhry budú páčiť...určite onedlho vyhlásim ďalšiu súťaž :-) maj sa pekne a ešte raz ďakujem, tvoj komentár ma veľmi povzbudil!

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...