pondelok 17. decembra 2012

Corona Fuchsia


...vedeli ste, že farba fuchsia bola prvý krát zaznamenaná ako farebný názov už v roku 1892? V tej dobe zrejme ani len netušili, akou obľúbenou sa táto farba stane v ženskej móde. A keby len v móde  :-) čoraz viac a viac sa "fuchsia" objavuje aj v šperkoch, čo mňa veľmi teší, lebo patrí medzi mojich farebných favoritov :-)



15 komentárov:

  1. Zdenka, to tvoje veci berú dych, moje je amatérske, ale tvoje korálkovanie nemá chybu ! Pekné predvianočné chvíle prajem..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škorička dakujem :)
      tvoja praca urcite nie je amaterska, krasne ladis farby a este krajsie malujes! Je to super ze kazdy z nas ovlada nieco ine, aspon mame co obdivovat!

      Odstrániť
  2. Jéééminenku, tak to je iná káva, proste nádherááá. Zdenko si jednička.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Looking adorable! Thanks so much for visiting, would you like to follow each other via BLOGLOVIN?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasna praca!!!Ta farba je užasna.andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, Zdeni! Fuchsiová je opravdu nádherná, zrovna včera jsem jak bernardýn slintala v obchodě nad svetříkem v této barvě, ale netroufla jsem si... když to ale tak vidím, tak myslím, že si troufnu dneska :o) krásný den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka moja, vela ludi vaha nad pouzitim tejto farby, ale pritom je taka krasna, svieza, optimisticka, veselaaa :-) svetrik si urcite kup , neolutujes (a mohla by si sa s nim aj pochvalit)

      Odstrániť
  6. Zdenka, ďakujem za návštevu na mojom blogu a som rada, že vďaka tomu som objavila tento Tvoj. Je tu nádherné tvorenie. Tento fuchsiový prsteň nemá chybu. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Andrejka, ja ťa tu u mňa vítam a teším sa, že sa ti moja práca páči :-) ďakujem!

      Odstrániť
  7. Es una preciosidad, un color espectacular.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zdeni,nahlídla jsem na Váš nádherný blog! Tolik krásy! Určitě budu navštěvovat. Mějte se moc hezky a pěkné svátky přeju.
    Simona

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...