nedeľa 24. marca 2013

Original Gifts


    Podľa mňa nie je nič krajšie, ako darovať svojim blízkym niečo, čo ste vlastnoručne vyrobili. Zaberie to síce podstatne viacej času ako nakupovanie, ale výsledkom sú originálne kúsky, ktoré majú dušu a preto sú takéto darčeky naozaj jedinečné a výnimočné!
   

    Čo poviete dámy, potešili by vás takéto náušničky? Ktoré sa vám najviac páčia?




    

23 komentárov:

  1. Zdenka, máš v rukách veľký dar a mňa by taký darček veľmi potešil, vidno, že je robený s láskou :-)...naušničky sú všetky krásne, sama by som si nevedela hneď vybrať, že ktoré :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za milé a povzbudivé slová, ženú ma stále vpred vymýšľať a tvoriť niečo nové :-)

      Odstrániť
  2. Zdenka, naklikla som sa k tebe náhodou, ale moc sa mi u teba páči. Náušničky sú úžasné! Mňa najviac oslovili tie fialkové a ešte keby boli v striebornom prevedení, tak som k neudržaniu. Si šikula, pa Hela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jéééj, tak vitaj u mňa Heli :-) tešííím sa

      Odstrániť
  3. Zdeni, to by tedy potěšily!!! Jsou všechny nádherné, osobně bych brala ty růžové, jsou moje "krevní skupina" :o) opět nádherná práce! Hezký večer, L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Leni, veru tie ružové sú aj moja krvná skupina...hrozne ťažko sa fotila tá farba, oni sú skôr také ametystové, fialkové...

      Odstrániť
  4. Krása, Zdenka jsi opravdu šikovná, máš zde na blogu krásné věci, naušnice jsou překrásné. Já bych dala přednost těm druhým, mám rada jednoduchost, ale i ty poslední jsou jemné. Budu se k Tobě ráda vracet...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soni budem sa tešiť na každú tvoju návštevu! Ďakujem

      Odstrániť
  5. Jejdajenko ..to su nadherne kusky Zdeni, asi by som si ani nevedela vybrat ....vidno ze si ich robila s laskou ,mas pravdu rucna praca je zdlhavejsia , ale pre mna su taketo darceky ovela cennejsie ako tie co sa daju kupit..je v nich usilie, energia a laska toho kto to tvori .... je tam vzdy kusok z nas ...
    pekny vecer Zdeni a nech Ti to krasne tvori ....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. krásne si to napísala Miri a plne s tebou súhlasím! Pekný dník aj tebe.

      Odstrániť
  6. Zdeni, ani neviem, ktore by som si vybrala, pretoze su vsetky nadherne. Cierne su velmi krasne, biele tie su znakom vysokej elegancie a hnede s tyrkysovym ockom, tak tie su vellmi krasne a jemne skombinovane. Proste nadhera. Takze by som si vybrala vsetky. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zdenka krásne si to napísala, aj ja preferujem viac ručne tvorené darčeky ako ísť do obchodu a jednoducho kúpiť a je po probléme :-)
    Tvoje práca je zvlášť jemne krásna, ako od profesionála...maš v rukách nádherný dar ktorý vieš aj využiť svojou šikovnosťou. Tie posledné sú zase všetky krásne určite by som si nevedela vybrať. Mery

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aké milé slová, teším sa ako blcha :-)...že sa ti moja práca páči :-*

      Odstrániť
  8. molto belli i tuoi lavori , brava un bacio ciao.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Zdenko, děkuji za to hezké prokliknutí ke mně na blog. Náušničky jsou překrásné!!!!! Už dlouho jsem neviděla náušnice, nad kterými jsem vzdychle: ach jé - ty bych chtěla. Měj krásné Velikonoce. Tina

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zdeni,těžko říci které...všechny jsou naprosto originální,ale kdybych si měla vybrat,tak za mě ty třetí...barvička je zvláštní a velmi jemné zpracování...tak trochu návrat do starých časů.
    Hezký týden Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zdeni, u tebe je s každým příspěvkem táák krásně, všechny tvoje šperky jsou skvost. Vzácné je dělá především to, že co kus, to originál. A každý je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zdenko, dekuji za navstevu na mem blogu. Jsem rada, ze jsi se ozvala, nebot jsem skrz to objevila i blog tvuj. Je tu krasne. A ty sperky, achhhhhhhhhh! Koho by takove nausnice nepotesily. Mej krasne Velikonoce!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zdeni, jsem ráda za Tvou návštěvu u mě. Ráda poznávám nové tvořivé a šikovné duše. Tvůj blog, ale hlavně Tvé výrobky jsou jedny z nejlepších, co jsem zatím viděla! Myslela jsem si, že jsem na stránkách nějakého e-shopu s nádhernou bižuterií a pak se dočtu, že jsou to všechno výtvory Tvých neuvěřitelně šikovných rukou.
    Souhlasím s tvým názorem v úvodu. Koupený dárek taky potěší, ale vlastnoruční výrobek těší dvakrát. Nejmíň! :-D
    Už bych ani nemusela listovat dál, už teď vím, že máš vkus, ale byla by to věčná škoda. Honem se jdu podívat na Tvé další skvělé tvoření.
    Krásný den, šikulko!
    Verča

    OdpovedaťOdstrániť
  14. bóóóžinku dievčence moje zlaté z celého srdca vám ďakujem za vaše komentáre a čas strávený na mojej stránke, som rada že vás mám! Vaše slová chvály ma ženú vpred :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jsou pěkné, u mě vedou poslední:-))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nádherné šperky!!!!! Mě uchvátily ty fialkové a i ty černé - jsou překrásné.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...