sobota 16. marca 2013

Plienková torta - autíčko


    Torty z plienok sú čoraz známejšie a vyhľadávanejšie, pretože ide o praktický a originálny darček pri narodení, či krste bábätka.
    Nedalo mi, nepochváliť sa s našim plienkovým autíčkom. Schválne píšem v množnom čísle, pretože na tomto "projekte" sa podieľali viacerí ľudia, od celkového nápadu, výroby svetielok až po konečné zhotovenie. Všetkým sa chcem za to veľmi pekne poďakovať!!!




    Tento darček bol pre kolegovho syna Martinka, a kedže kolega je konštruktér svetiel, no čo by to bolo za auto, keby mu nesvietili svetlá :-)


    ...a ešte pár detailov - môžete si všimnúť originálny vypínač na svetielka, ŠPZ-ku, kvalitný kojenecký textil a mnoho praktických doplnkov.


    BABY NOVA je moja obľúbená značka, ide o nádherné detské produkty a hračky výbornej kvality a za prijateľnú cenu. Vrelo odporúčam!


Majte sa krásne! :-)


16 komentárov:

  1. Zdeni, parádní auto! Vtipné a do detailu vypracované. Hezký víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne :) žasnem
    lu3ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ľubka ďakujem za tvoju milú návštevu!
      Krásny víkend
      ...tvoj blog rada navštívim

      Odstrániť
  3. Zdenko no to je úžasnééé autíčko aj so svetielkami, no fakt prepracované do detailu :-) A veľké dík za inšpiráciu, čo nevidieť aj v našej rodine pribudne malinký človiečik :-))Krásnu nedeľu Ti prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majka vďaka :-) veru na detailoch som si dala záležať a svetielka robili moji milí kolegovia v prototypovom laboratóriu, takže sme sa vyhrajkali :-)
      ...len sa inšpiruj, budem len rada.
      Pekný víkend aj tebe!

      Odstrániť
  4. Zdeni to je super faro.... krasne nalozene, proste ste ho vymakali si sikulka je to dokonaleeeeeeeeeeeeeeeeeeee dielko !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasny darek v podobe prvniho auta pro miminko,urcite udelalo velkou radost.Dekuji za navstevu u me ,rada se k tobe zase podivam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru darček spravil radosť, aj slzičky boli v očiach :-)
      Ďakujem budem sa tešiť tvojej návšteve!

      Odstrániť
  6. jeej to je pekne :) ja som zatial iba na tortach :)) ale aj tie su pekne .)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahij Zdeni, veľká vďaka za krásne slová u mňa, potešili :) Ja a korálky teda nejdeme veľmi dohromady, som ten príšerný typ, čo aj náušnice zrušil, keď už na mňa mama nemala dosah :D Ale zato dcéra je úplne iná, tá to môže, a vidím tu veľa návodov, hneď jej odporučím :) Tá plienková tortička je ale veeeeľmi vydarená, Martinko sa isto spokojne usmieval :)
    Krásny nedelny vecer !
    Marta

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wow Zdenka, tak ty tu máš skvelé inšpirácie, táto tortička je nádherná a tiež aj fotky :-) Teším sa, že som vďaka Tvojej milej návšteve na mojom blogu, mohla objaviť tento Tvoj, a tiež budem s radosťou sem nakúkať :-) Prajem krásny večer!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zdenuska dakujem za krasnu navstevu mojho blogu a mile slova, hned som musela nakuknut do tvojho a taktiez nemam slov - aj ked ja nie som velmi na zenske ozdoby, ale zato ich obdivujem, su nadherne, a tie plienkove torticky su uzastne a videla som, ze aj hackujes - nadhera... ihned si ta idem pridat ako oblubenu, velmi rada uvidim co dalsie vymyslis... krasny blog mas... Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Páni, tak to je fantastické toto!
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...